Fotbolls VM

Nu har VM i fotboll dragit igång i Brasilien och hemmalaget är inte oförväntat favorittippat. Hur bra än Brasilien är på att spela fotboll är de inte riktigt lika bra på logistiken då de ska bygga arenor. Flera arenor är inte riktigt klara inför avspark och det skulle kunna innebära att det påverkar matcherna.

Brasilien

Publiken – en viktig komponent

När det kommer till fotboll och fotbolls-VM är inte bara två lag som spelar mot varandra, publiken är också en mycket viktig komponent. På några håll hade man inte fått alla åskådarplatser klara. Några läktare var alltså nära inpå VM inte färdiga att ta emot den enorma publiktillströmning som väntades. På andra håll hade man inte hunnit göra färdigt tillfartsvägar och tunnelbanestationer vilket påverkar publikens möjlighet att ta sig till matcherna.

Se matcherna

Självklart spelas fotbolls-VM som planerat och kan man inte ta sig dit får man se på matcherna på TV eller på webben. Vilka matcher som blir spännande att se beror på vilka nationers lag du själv håller på och kanske också beroende på vilka lag du spelat på. För att få tips om hur och vem du ska spela på  i VM i fotboll kan du gå in på Tippat.se där du får en överblick över oddsen på dagens aktuella matcher. När du sedan har satsat är det TV-soffan som gäller. SVT och TV4 delar på matchsändningarna och de sänder matcher från Brasilien både på TV och på deras respektive play-kanaler på internet.

Vill du inte använda dig av SVT- eller TV4-play finns en del andra streamingtjänster som ett alternativ. Om du är utomlands kan det vara svårt med webbströmmar från Sverige, men leta en stund så hittar du säkert ett alternativ som fungerar. Har du ingen TV eller dator tillgänglig kommer garanterat varenda sportbar i hela världen att visa matcherna från Brasilien. Det är dessutom extra kul att se en match tillsammans med likasinnade supportrar.