Gå på match

Början av april innebär inte bara att värmen och solen börjat komma utan också att Allsvenskan äntligen dragit igång igen, som i mångt och mycket är ett av våra absolut säkraste vårtecken. Detta innebär att det finns många spännande matcher att se fram emot under det kommande dryga halvåret.

Ska man gå på match är ett bra tips att vara ute i god tid när man köper biljett, framför allt om man vill ha bra platser. Rör det sig om en toppmatch eller ett derby av något slag är det lite extra viktigt att vara ute i god tid eftersom biljetterna till dessa matcher oftast går åt i rask takt.

Väl på matchdagen kan det också vara en god idé att vara ute i god tid så man hinner in på arenan innan avspark. Även här är det vid stora matcher bra att vara ute i lite extra god tid eftersom det i dessa fall kan vara köer in på arenan.

Har man möjlighet kan man ju givetvis också resa utomlands och gå på fotboll. Inte alltför många timmar bort hittar man både England med Premier League och tyska Bundesliga, vilka bägge är två av världens absolut bästa fotbollsligor.