Motionera mera

Fotboll är en otroligt rolig och givande sport men kan ibland tära på kroppen. Som motionsform är det krävande och även om du är vältränad kan det ta emot. Att motionera på andra sätt är fördelaktigt i perioder, speciellt om du har en sport-relaterad skada som måste vila.

Motionsgång – stimulans för kropp och sinne

Motionsgång, snabbgång eller “power walking”, som det även kallas för, har kommit att bli populärt under det senaste decenniet. Gillar du att höja pulsen och bli visuellt stimulerad är denna motionsform definitivt något för dig. Du väljer själv hur snabbt du vill gå och om du vill varva med intervaller.

Skonsamt för den som har uppehåll

Du kanske sysslar med fotboll på fritid eller heltid, men oavsett vilket kan uppehåll behövas om kroppen säger ifrån. Power walking är nu ett bra alternativ som inte tär på lederna lika mycket som vår älskade bollsport. Såhär håller du konditionen uppe samtidigt som kroppen får en paus.

Maxa njutningen med rätt utstyrsel

Landshopping finner du rätt utstyrsel för rätt ändamål. När du promenerar är rätt skor och kläder A och O. Givetvis vill du vara bekväm! Se till att unna dig de rätta tillbehören för att få en lika bra powerwalk om och om igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *