NHL som stort intresse

NHL är den mest betydelsefulla hockeyligan i världen och det är där de allra bästa spelarna hamnar. Underhållningsvärdet på den fartfyllda ligan är lika hög som tacklingarna och slagskotten är hårda. Av alla talangfulla spelare så finns det många svenskar. Exempelvis har Henrik Lundqvist rekordet för antalet matcher, segrar, och hållna nollar i New York Rangers. Därför är det inte konstigt att NHL väcker ett så stort intresse bland idrottsintresserade svenskar i allmänhet, och hockeyintresserade svenskar i synnerhet.

För dig som gillar att följa svenska spelare lite extra finns det hur många som helst att välja på. Förutom tidigare nämnda Lundqvist så har vi Victor Hedman i Tampa Bay Lightning, som är den högst rankade backen i ligan, Mika Zibanejad i New York Rangers och Elias Pettersson i Vancouver Canucks. Men listan kan göras hur lång som helst.

Om du vill följa ett lag med svensk representation har du som sagt gott om alternativ. Vill du dessutom visa vilket lag du håller på, eller bara vill dra på dig något snyggt, kan du hitta ditt lag här. Oavsett om du vill köpa kläder eller annat kan du hitta allt från Arizona Coyotes till Vegas Golden Knights.