Stort intresse för Amerikansk fotboll

Amerikansk fotboll är den populärast sporten i USA och har närmare 400 miljoner fans runtom i världen. Amerikansk fotboll är på uppgående även i Sverige, både bland fans och med ett växande antal utövare. Det skrivs alltmer om Super Bowl i svenska tidningar och nu har även svenska företag debuterat i de så omtalade Super Bowl-reklamerna.

Men kanske ser man trenden allra tydligast på Facebook. För när det är dags för Super Bowl ser man många statusuppdateringar på Facebook om vilket lag som ska vinna, ofta från vänner och bekanta man inte visste var fans. För varje nytt Super Bowl upptäcker man fler och fler vänner som följer eventet. Dessutom har folk i allt större utsträckning även börjat anamma den amerikanska kulturen med Super Bowl-fester hemma.

Du kan hitta det du vill ha på nätet om du vill komma in i en så bra stämning som möjligt på en Super Bowl-fest eller bara vill utöka din klädkollektion med snygga, och coola, kepsar, tröjor och T-shirtar. Där kan du hitta allt från Atlanta Falcons till Tennessee Titans. Så även om ditt lag kanske inte vinner finalen så kommer du i alla fall vara snyggast på festen.